Kalas på Creative Brick Zone

I söndags var Annie bjuden på kalas på ett riktigt roligt ställe: Creative Brick Zone. Det är ett ställe där de har allt allt allt i LEGO.
Så här snyggt hade de byggt av lego för Philips kalas. Hans valda tema var Riddaren och den gömda skatten. Till att börja med fick de klä ut sig till riddare och prinssessor och gå in i ett rum som var fyllt med lego. Där fick de bygga ihop en borg på fritt sätt. Vilken fantasi de har!! Mitt i borgen hade de bl a palcerat en legoisbjörn.
Det blev glass med sås och strössel, bullar, saft och kex till alla barnen. Man kan även gå hit även omdet inte är kalas, bara för att bygga lego. Man kan t ex leka med legofotbollsspelarna eller mjuka stora bitar av lego. Riktigt roligt ställe som jag aödrig hört talas om innan. Barnen var så nöjda och fick dessutom en påse med godis och legiobitar med sig hem.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *