Fix och trix och gott

Igår kväll var det verkligen dags för en plick plock tallrik. Finns inget bättre!! Den här gången blev det lite Brie, Langres, krämig Roquefort, kokos- och passionsfruktsmarmelad, oliver, edamamebönor, kex, fuet korv och räkor. Ett glas Amarone till och Melodifestivalen i rutan. Tyckte ni rätt låt vann? Jag råkade somna så såg inte til slutet, men vet såklart att Robin vann. Trodde nog att Ulrik skulle vinna faktiskt.
Har ni som vi haft full rulle? I fredags var jag på en fantastisk tillställning som ni ska få se snart. Kom hem sent och väldigt väldigt mör i kroppen.
I lördags bar det av till Annies dans på morgonen inne i stan. Sedan åkte jag iväg och storhandlade med min vän Jesscia samtidigt som vi uppdaterade ditt och datt, jag bollade påskmiddagsidéer med henne, hon berättade om en rolig utekväll – gäller att vara effektiv! Jag köpte D-vitamin, som Karin rekommenderade mig på Spotandtells Kronfågelevent. En av de roligaste sakerna med event är att man träffar så fantastiska personer, nu senast bl a Karin. Jag sa att jag alltid kände mig så otroligt trött. Hon är sjuksköterska och rekommenderade D-vitamin. Så Karin nu så! Vi testar!
Någon annan i familjen har tagit på sig matansvaret verkar det som. Nu ska vi ut i luften och samla lite ljus och luft, sedan är det kalas för Annie på ett spänannande ställe. Ikväll kommer dessutom Annies gudmor på middag och mys. Jag håller på med ett inlägg om Disco kalas, med info var man kan köpa saker, lekar mm.
Fin solig söndag på er!

Linda

0 kommentarer

  1. Ååå väntar med spänning på inlägget, hihi.. Men jag är nog allt lite avis på alla evenemang och event du får gå på måste vara underbart..Hihi..

    Ser i alla fall ut så i dina inlägg..

    Vad skönt om du slipper allt matansvar snart i hemmet, tror det kommer gå galant med en inspirations källa som du..

    Kram på dig och ha det så skönt ute i solen nu.

  2. Amarone till melodifestivalen lät inte helt fel. Lammkorvarna i inlägget nedan lät också otroligt gott! Kram Nilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *