Oändligt massa god kyckling

Igår var det middag med Kronfågel arrangerad av spotandtell med en massa smaskiga nyheter från Kronfågel. De introducerar nu Smak på världen: Mexican, Thai och Indian. Det blev Kyckling garam masala med basmatiris, Tom kha gai soppa, kycklingbullar med mexicansk smak, guacamole och sallad på rostad majs. Så gott tillagat av Magnus Albrektsson. Till det en massa underbara bloggare.
Bästa Diana och Rose-Marie var också på plats:-) Vi fick lära oss om olika chili av kunniga Magnus. Mycket av porslinet under kvällen var från Indiska. Deras vårkollektion 2013 är magisk.
Mörk chokladcreme dulche de leche med saltrostade hasselnötter: Mmmmmmm! Tack till Linn och Agnieszka på Spotandtell och Kronfågel som hade ordnat en mysig kväll. Om du går in och anmäler dig så kan du, via spotandtell göra hemmaspottings med olika produkter.
Mumsiga nyheter från Kronfågel: Färs med mexikanska kryddor (blir fasligt goda köttbullar), kycklingbitar av filé med indiska kryddor, kyckingbitar av innerfilé med thailändska kryddor (kommer med flera goda recept dessutom i paketen).Nytt i fryssortimentet är kycklingburgare, kycklingköttbullar och grillad salladskyckling.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *