Coola, sportiga småtyper

På flygplatsen i Barcelona sprang jag och Rose-Marie på dessa härliga sportkläder för barn i en Adidasbutik. Så här roliga var verkligen inte mina gympakläder då jag var liten. Hur charmiga är inte barnoverallerna med djurmönster eller Spidermanskorna, eller Nalle Puh skorna! Så sugen på att köpa, men jag hade redan handlat för mycket i Barcelona till barnen.

Linda

0 kommentarer

 1. Vad mycket roligt och vackert du bjuder på från Barcelona-semestern! Alla fina inlägg! Tack! Något att lägga på minnet och bläddra tillbaks till om resa planeras till Barcelona!

  Önskar dig en fin vecka!

  Svar:
  Jag har ju aldrig varit i Barcelona tidigare och blev tagen av staden och allt det fanns att göra, se, uppleva. En underbar stad! Väldigt mycket gott att äta där också:-) Kram och ha en fin vecka du också
  Linda /Matstugan
 2. Mysigt ni har haft det 🙂 ska bli kul att ses på to och fre 🙂 så får du berätta mer om er resa stor kram Diana

  Svar:
  Jaaa:-) Kram och ses!
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *