Flamencoshow

Vi var på den mest makalösa Flamencoshowen sista kvällen. Under sådär 2 timmar blev vi serverade en 4 rätters middag samtidigt som vi såg på dansen. Det var inte bara dansare utan en hel flamencouppsättning med gitattspelare och flera sångare och dansare. Det var dramatiskt, intensivt, sensuellt, andlöst vackert, spännande och roligt.
Restaurangen låg högt uppe på berget Montjuic där finns en stor borg Poble Espanyol, nära fotbollsstadion. Det är ett område som är uppbyggt som en minispanien med alla dess olika områden, ett slags friluftsmuseum. Det ser ut som om du har kommit in i en medeltida värld. Vi trodde inte det var sant då taxin stannade utanför borgen, det var så otroligt vackert och mäktigt att det var för bra för att vara sant!
Vi fick genast in tapas: getost med fikonmarmelad på bröd, Gazpacho och Ajo blanco (vitlöks- och mandelsoppa). Så gott! Jag ska testa att göra Ajo Blanco till bloggen snart för det var kanon!
Även män dansar Flamenco, eller vad säger ni om det här? Var tvungen att filma för det var så fascinerande snyggt.
Sen dags för förrätt, man fick välja mellan sådär tre rätter. Jag valde rostade grönsaker och sen torskrygg i tomatsås. Fräscht och vällagat.
Givetvis en mäktig avslutning på showen samtidigt som vi åt dessert.
Crema Catalana och en söt andalusisk bakelse. På det gott starkt kaffe. Vi hade en perfekt kväll på Tablao de Carmen: Flamenco Show with Dinner and show

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *