..Och regnet det bara öser ner!

Igår på dagen såg det ut så här, det störtregnade, blåste hårt och det kom till och med en hagelskur rakt i huvudet. Men vad gör väl det då man har bästa sällskapet och Barcelona är en sådan härlig stad. Rose-Marie har dock mått lite mindre bra: huvudvärk, feber och illamående. Det är även precis det som Annie fick kvällen innan jag åkte. Undrar om de drog på sig något under kalaset i söndags?

Håll tummarna för att det blir bättre väder idag!!
Ps. vi var på en otroligt rolig tapastur i Barcelonas gränder igår kväll. Jag var så mätt att jag trodde jag skulle spricka faktiskt. Fick så mycket inspiration dessutom till matlagningen. Jag lägger upp finfina bilder från turen under dagen. Idag är det lite sightseeing och senare en Flamenoco show med massa god matt som gäller.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *