Melanders Rotisserie – Take away

Nu sitter jag och Rose-Marie förhoppningsvis på planet. Har gjort ett tidsinställt inlägg till er. Tyckte att det kunde vara värt att tipsa er om ett bra take away ställe om man inte orkar laga mat,men vill äta annat än snabbmat. Melanders Rotisserie i Söderhallarna. Men man kan ju stanna där och äta också om man vill.
Köpte mat till två middagar där. Det var massa mat, speciellt kycklingen hade räckt till två personer. Kändes extra lyxigt att det var som en tillagad middag, som att man hade en egen privat kock i köket. Första kvällen blev det lammstek med barbecuesås. Till det mangosalsa och tomat- och mozzarellasallad, inte dumt!!
Andra kvällen blev det en halv gårdskyckling med blue cheese sås, rostade vintergrönsaker och en sallad på kronärtskocka och oliver i dressing. Riktigt gott!
Köpte också med lite oliv- och chiliröra till bröd. Orkade inte äta det till maten då maten var mer än tillräcklig, men testade den senare. Så god!
Ses snart med uppdatering från Barcelona såklart!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *