Tom Tits för sportlovsbusiga barn

Tom Tits är ett fantastiskt ställe för barn, ungdomar och vuxna. Perfekta stället för verkligen en hel dag av bus och bara skratt. Det är gigantiskt på hela fyra våningar, och en stor utegård – allt fyllt med experiment på barns nivå. De får plaska med vatten, åka små bilar, dansa på upplysta dansmattor, gå in i spegellabyrinter, trycka på knappar, gunga, delta i såpbubbelshower och göra sina egna såpbubbelpinnar i metall. På översta våningen finns en stor sal där de visar hur människokroppen fungerar. Barnen kan plocka isär örats delar, trycka, känna mm. Det finns både restaurang och café. Vi åt buffé i resturangen, kommer inte riktigt ihåg hur mycket det kostade. Men det var gott och det fanns pannkakor till barnen, sylt, glass, kaffe, ja allt.
Man lär sig massor både liten och stor. Annie ville aldrig gå hem och jag fick lova att vi snart skulle åka hit igen. Då tar vi nog med oss Magda också.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *