Dekadenta desserter till Alla ♥ ♥ ♥ Dag

Lite förslag på dekadenta och romantiska rätter till Alla Hjärtans dag! Om det inte är någon av dessa som passar så kika in i menyn till höger på desserter så hittar ni en massa andra desserter. Här är mina förslag och favoriter: Pannacotta och chokladfondant på en och samma tallrik – man kan ju dela;-).
Mousse au chocolat på vit choklad och björnbär. Väldigt lätt att göra dessutom.
Passionsfruktssorbet, lätt och fräsch!
Chokladpannacotta som snabbt svängs ihop och smakar himmelskt

Linda

0 kommentarer

  1. Så mycket gott! Jag har bakat en chokladkaka. Kram

    Svar:
    Katarina! Den chokladkakan måste jag spana in! Antar att det inte är en chokladkaka bara upp och ner när det kommer till dig. Jag gissar att det är med en twist eller en härlig oväntad kombo.-) Kraaam!
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *