Born to Run

Har börjat på ny bok, Born to Run av Christopher McDougall. Någon som har läst den? Det är meningen att den ska sporra mig till att springa som bara den, eftersom jag ska springa ett lopp i september, 1 mil, på under 55 minuter. Jag hoppas hoppas att den här boken gör susen på det planet. Boken har fått otroligt bra recensioner. Vi får se!

Linda

0 kommentarer

  1. Jag har läst den tycker att den är bra ,men i mitten tyckte jag att den var lite seg.

    Svar:
    Vi får se om jag tycker som dig. Jag behöver en riktigt bra story för att läsa klart just nu känner jag.
    Linda /Matstugan
  2. Jag köpte nyss boken "Bli en bättre löpare med Malin Ewerlöf", läste ut den på en kväll. Det är ju mer en faktabok men den gav mig inspiration och motivation i alla fall. Handlar mycket att utgå från sina förutsättningar och jobba hållbart uppåt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *