Thaiwok på falukorv

Här kommer en rätt som är riktig januarimat då man inte har så mycket pengar över, men ändå vill äta gott. Använd falukorven till en wok och krydda på lite á la Thai. Ni som följer mig på Instagram såg ju att jag gjorde den här rätten redan förra veckan (men sen blev vi sjuka och åkte till Malmö).
Du behöver
600 g falukorv
2 paprikor
2 morötter
½ purjolök
2 tsk röd currypasta (är det inte barn som ska äta så ta istället minst en matsked currypasta)
1 burk kokosmjölk (400 ml)
sesamfrön
olja
Gör så här
Strimla paprika, morötter och purjo. Häll över i bunke och ställ åt sidan. Skär korv i avlånga smala stavar. Fräs på i olja i pannan. Tillsätt currypasta och de strimlade grönsakerna och fräs vidare. Häll i kokosmjölken och låt småkoka några minuter.
Vid serveringen så strösslar du över lite sesamfrön.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *