Vinn fint Utflyktskit!

Som om inte julafton vore nog så kan just det här paketet bli ditt! Det är fyllt med bra saker till utflykten:
Eller vad sägs om två snygga muggar med träfat från Höganäs, 2 ihovikbara sittunderlag och en praktisk förpackning från Tetra Pak med Kiviks Äppelsoppa?
Äppelsoppan är årets nya smak från Kiviks Musteri. Den är dessutom god att värma och hälla upp på termos och ta med till pulkabacken. Men det går utmärkt att ta med soppan i den Tetra Pak som den kommer i. Den har fått en ny förpackning som är gjord för att vara extra lätt att öppna och stänga för alla som inte har så starka händer (den är så innovativ och finurligt gjord att den rekommenderas av Svenska Reumatikerförbundet).
Den nya förpackningen är även en ny design och Kiviks Musteri är det första företaget i Sverige som lanserar sina produkter i Tetra Brik Aseptic Edge. Designen är gjord för att minimera materialåtgången och maximera antalet som kan transporteras och lagras, miljövänligt på alla sätt!
Jag lottar ut två utflyktskit från Kiviks Musteri och Tetra Pak. Kiviks Musteris fruktsoppor kommer i fyra olika smaker i en ny lättöppnad förpackning från Tetra Pak. Äpple är årets nya smak, men vilka är de övriga tre smakerna?
Om du behöver hjälp med svaret hittar du mer information HÄR.
Skriv svaret i kommentarsfältet så är du med och tävlar. Glöm inte att ange mailadress så vi kan nå dig om just du vinner.
Tävlingen pågår till onsdag 2/1 2013 och vinnarna kontaktas via mail.

Linda