Janssons Frestelse färdig för ugnen

I år tänker jag ta den kortare vägen till jul, unna mig att köpa lite färdigt. Det har varit en sån stressig sträcka fram till jul: Magda har varit sjuk mer eller mindre hela tiden, det har varit otroligt mycket på jobbet och en hel del annat också att fixa och trixa med.
Jag har fått testa Alströmers Janssons Frestelse. Den är tänkt till 4 personer och jag skulle nog säga att den räcker till något fler om man har den på julbordet. Jag som inte är överförtjust i Janssons tyckte den här var riktigt riktigt god! Krämig och mjuk i smaken. så skönt att slippa stå och skära potatisstavar och greja till julafton. Man bara klipper upp påsen och häller i en form. Inom en halvtimme har du en färdig härligt krämig Janssons!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *