Glögg och massa skratt hos Leontine och Erik

Vi var på glöggfika idag på eftermiddagen hos Leontine och Erik. För er som inte vet så är bästa Leontine gudmor till Magda. Åh, det var så mysigt, gott, roligt!
Efter ett tag kom även Leontines mamma som är så go och rolig. Med sig hade hon busigaste hunden Soya. Annie som är hundrädd efter en incident, ville efter ett litet tag ha en Soya hund (även om hon ändrade sig på slutet då hunden Soya överraskade henne med en snabbpuss).
Vi fick pepparkakor med glasyr, lussebullar. lakritskola, godisar och massa glögg.
Det roligaste jag har sett på länge var Soyas dans. Hon gör den bara till Petra Marklunds Händerna mot himlen, den dansen borde filmas. Det ni ser här var enbart finalen!

Linda

0 kommentarer

 1. Hej! 🙂

  jag tycker att dina bilder är väldigt fint redigerade men ser att det inte är photshop du använder, vad har du för hemsida/program du redigerar i? den mjuka pepparkaksbilden var jättefin med vitt runt omkring och de här bilderna var så fint när de var ryundade och flera bilder i "samma bild" 😀

  kram!

  Svar:
  Hej
  Nej, precis, det är inte Photoshop utan gratisprogrammet https://www.picmonkey.com/, så lätt att använda och roligt! Testa! Tack för fina orden!
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *