Glöggmingel med bästa vänner och massa barn

Igår glöggmingel, 7 vuxna och 7 barn. Det var livat värre och härligt värre! Jag älskar verkligen att ha nära och kära vänner på mingel, mat mm. Rose-Marie var där med hela familjen, Maria med flickorna, Lotta med familj och Annies älskade Gudmor som till vardags bor i New York.
Jag hade gjort Polkatårta, receptet kommer! Så nöjd med den. Sedan var det chokladfudge, vinteräpplefudge, pepparkakor, saffransbullar, polkaklubbor, rostad nötmix med tranbär och M&M och Krustader med Camembert och hjortronsylt (glömde fota).
Barnen fick i sig en del socker och det märktes kan jag säga! Men vad gör det?
Ni skulle ha sett hur det såg ut när alla hade gått. Annies rum var ett äkta bombnedslag. Just nu säger hon att hon bara vill bjuda hem ett barn i taget i framtiden. Men snart är det nog glömt, för det var en underbar eftermiddag.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *