Middag á la Balkan

Annie och jag var på världens bästa middag ikväll på tema Balkan. Så fantastiskt god mat och så lyxigt att få sitta ner och blir serverad den bästa tänkbara middagen. Det började med prosecco och krustader med röra på rökt lax, avocado och lök. Sen Oxbuljongsoppa med morötter och nudlar i. Utsökt!
Till huvudrätt Färsfylld paprika med en specialkrydda Vegeta som även fanns i soppan. Det var så gott att det går inte ens att förklara. Jag var så mätt, men det gick inte att sluta äta. Dessutom var sällskapet maximalt underhållande.
Till efterrätt Serbiska mössor som smakade som bounty godis, choklad, kokos, kaka och vaniljsås. På vägen hem bad Anne mig att fråga efter receptet på ALLT. Vi hade båda en superfin kväll med Emma, Adnan och Amo.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *