Busy Busy och dock en HELT vanlig helg

Den här helgen har jag inte legt på latsidan inte. Lördag förmiddag kom min vän Maria med charmigaste Cimon hit. Vi fixade tillsammans scones, äggröra och lingonsmoothie. Hon hade tagit med sig de finaste presenterna till mig (Bakformar från Leilas General Store, duschkräm med mandarindoft och fint nagellack – sååå omtänksamt) Sedan gick vi ut i snön och busade med barnen och åkte pulka så snön yrde (Magda hade sin gladmössa från Vossatassar). Härlig dag!
Då Maria och Cimon åkt hem så gjorde jag en helstädning av källaren och tog upp nya storlekar till barnen och vinterskor till mig. Magda börjar dagis imorgon måndag och jag ville ha totalordning på allt, speciellt alla kläder både till henne och Annie. Det tog mig mer än HELA lördag kväll att fixa och jag mer eller mindre somnade i en av högarna.
Idag söndag storstädade jag alla skrymslen och vrår. Sedan Snabbt iväg till Sickla för att köpa fleecebyxor till Annie. På något sätt kom jag hem med en massa annat. Hittade vindtät fleece till Magda och jacka til Annie i PoP butiken på 30% REA. En supersöt röd kjol med fickhjärtan för 50 kr på H&M och två lila likadana klänningar (så det syns att de är syskon, he he) för 100 kr/st på NAME IT. De hade kostat mer än det dubbla och var nedsatta då NAME IT butiken har en massa kanonerbjudanden för att fira att de har nyöppnat efter att ha gjort om butiken. Sen mathandla på ICA Kvantum, mitt stamhak i Sickla,
Sen iväg på Loppis i vår bostadsrättsförening (Annie övertalade mig att köpa en väldigt rosa Hello Kitty plånbok för 10 kr som hon absolut behövde). Därefter glögg, Zoegas underbara julkaffe (Årets julkaffe har smak av svarta vinbär, mandel och var så gott till adventsfikat) och Jessicas otroligt goda saffransbullar (som jag ska få recept på) i vår föreningslokal. MYS!
Sist men inte minst var det dags att rodda till en julbild som kan användas till julkort. Höll på att bli galen. Att få båda barnen på samma ställe, titta in i kameran, båda glada samtidigt var väl nästintill omöjligt.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *