Deltävling 4 i Pippi på Svensk Fågel vanns av Matstugan!

Jajamänsan. Glömde nämna det då det kom nästan samtidigt som finalen, dvs deltävling 5, avgjordes. Det blev så mycket i den veckan då vi lagade mat med Leif Mannerström, jag hade styrelsemöte i min bostadsrättsförening, ett annat otroligt viktigt möte och dessutom var jag kanonförkyld. Men jag vann faktiskt deltävling nr 4 med min Kanelkyckling och alla röster. Stort tack till er som röstade!!
Mitt pris var en Le Creuset gryta i färgen Rosemary – Så fin!! Jag älskar verkligen Le Creusets grytor. Dessutom fick jag en så fin mortel. Blev verkligen glad över priset som kommer komma väl till användning.
Ni kan läsa vinnarintervjun med mig på Svensk Fågels hemsida. Jag är så stolt över att få ha varit med i bloggprojektet Pippi på Svensk Fågel. Det har varit stimulerande och roligt med alla utmaningar.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *