Vi mammassadörer

Var på en mysig middagsträff med PR ansvariga Annette och Karolina och de andra Mammassadörerna för Sickla Köpcenter: Ämma, Ida, Towe, Alex. Vi åt gott på Garden Bistro, som ligger i samma hus som SIA, Farmhouse och Elviras värld. Det var första gången jag träffade de andra Mammassadörerna då jag är det senaste tillskottet. Det var en sån mysig kväll!

Jag tog Dagens Tips, som var en så god lax med potatispuré och sallad.
Annie ville följa och fick pannkakor med sylt och grädde, lillskruttan.
Vi satt till rätt sent och pratade om allt mellan himmel och jord: Marknadsföring, nya butiker i Sickla, våra liv osv. Det var verkligen så roligt att träffa dem och jag ser fram emot att se två av dem på dagens bloggevent We R Family.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *