Hotell Transylvanien

Igår var vi då på filmpremiär med Rose-Marie och Zack på filmen Hotell Transylvanien. Det är en film proppad med monster av alla de slag: mumier, skelett, Frankenstein, varulvar, gelémonster och så vidare.
Ramberättelssen är den klassiska Dracula som förlorat sin hustru. Nytt inslag är att han är ensamstående pappa till Mavis och driver femstjärningt hotell för monster. Just den här speciella helgen är det Mavis 118 års dag, och det ska bli stor fest för att fira henne. Men det värsta som kan hända händer, en människopojke tar sig in på slottet och vägra lämna.

Den var riktigt rolig och man skrattade gott, både vuxna och barn genom hela filmen även om den är något förutsägbar.
Innan filmen var det ansiktsmålning och Annie ville absolut ha en pumpa och Zack absolut Batman. Barnen fick hälsa på en gigantisk Frankenstein. Lite läskigt tyckte Annie och Zack som inte ville stå tillräckligt nära för ett foto tillsammans med monstret.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *