Macarons från La Durée

Då har då även jag varit till La Durée butiken här i Stockholm. Jag var i krokarna så tänkte att jag skulle testa deras hypade macarons. Köpte med mig 8 st och en liten påse med kanderade violblad. Det kostade över 300 kr tillsammans! Hutlöst dyrt, och jag var smått chockad. Jag är inte ens något riktigt macaron fan.
MEN, jag blev så imponerad. De är grymt goda, helt otroligt goda faktiskt, som att stoppa en liten bit paradis i munnen. Det roliga är att de olika färgerna/smakerna är rejält olika varandra,så det känns nästan som att äta en helt ny sorts kaka. Jag hade köpt choklad (med underbart mjuk chokladkräm), hallon (med väldigt rik hallonkräm), Mandel (extra rik mandelsmak med marshmallowfyllning) och Karamell (med massa smörig kola). Karamellvarianten är deras storsäljare berättade kvinnan i butiken. Min favorit blev den gröna med mandel och marshmallow.
Ps. Kakorna till vänster är mina bakade kakor,jag hade besök här och det var även till mitt besök jag hade köpt macarons. Ni får se under helgen vem som var på besök!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *