Pierrot för barn på Operan

Igår mötte vi upp RM och Zack för föreställningen Pierrot på Operan här i Stockholm. Vi valde mellan Pierrot och filmen Modig, men bestämde oss för Pierrot. Det är dags att introducera lite finkultur i barnens liv. Det var så rätt valt av oss. Den var kanon!
Då det är en pantomin så var både jag och RM lite oroliga att de skulle tycka att det var konstigt att de inte pratade. Men de reagerade inte alls på det. Det hände saker precis hela tiden under den 40 min långa föreställningen: det var en hel del balett och en massa roliga, spännande, magiska, fina och fascinerande inslag. Varken vi vuxna eller barnen tröttnade. Jag kände mig faktiskt lite förtrollad av föreställningen och det verkade även barnen vara, för de var helt tysta rakt igenom och efteråt sa de att allt hade varit bra och ingenting hade varit tråkigt.
Efter föreställningen gick vi till Gallerian och tog en youghurtglass. Barnen tog jordgubb med minmarshmallows och smarties och vi mammor tog nougat med nötkross, mmmmmm.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *