Frangelico och Rosa Bubbel

Jag läste nyligen om att Åkesson Vin nu har släppt ett helt nytt mousserande vin – ett mousserande Rosévin dessutom! Det heter Kronovalls Vinslott Tirage Rosé 2009 och finns i en upplaga av endast 1.000 flaskor. Förra årets Tirage fick utmärkelsen ’Bästa köp’ och sålde snabbt slut. Tycker det låter så spännande och tycker flaskan är hur cool som helst. Jag gick in direkt och beställde det på Systembolagets hemsida. Det tar 8 dagar innan jag kan hämta det på mitt närmsta Systembolag. (Hmm, jag kanske borde ha beställt flera att ge bort i present. Jag ska smaka först och se om det är gott…)

Artikelnummer i Systembolagets beställningssortiment: 76230
Pris: 169:-

Då jag ändå var igång med att beställa så blev det spontant en flaska Frangelico också. Älskar den hasselnötslikören, helt gudomlig. Tänker mig att jag ska använda den i en chokladig kladdkaka. Vet även från min tid som bartender att Frangelico passar bra tillsammans med kaffe, som en Irish Coffee men Frangelico istället för Whiskey, eller i en kopp varm choklad. Har ni något bra recept med Frangelico så blir jag jätteglad om ni ville dela med er.
Artikelnummer i Systembolagets beställningssortiment: 87766
Pris: 99:-

Linda

0 kommentarer

  1. Nu har jag också beställt det rosa bubblet 🙂

    Tack för tipset! Nu håller vi tummarna för att det är lika gott som flaskan är snygg 🙂

    Svar:
    Åh, spännande, berätta vad du tyckte om det. Tyckte också flaskan var hur snygg som helst!
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *