![](https://media1.lindasmatstuga.se/2012/09/100-ar-med-buller-och-bang0.jpg)
Tisdag kväll spenderades med ostron, fin champagne (veuve clicquot), lyxiga kanapéer, fyverkerier, lammfiol, mini cup cakes, mingel och underhållning. Det var Radisson Blu Strands 100 års jubileum.
![](https://media1.lindasmatstuga.se/2012/09/100-ar-med-buller-och-bang1.jpg)
Det var inte bara lyxmat och dryck utan även lyxsällskap! Min vän Rose-Marie (Bambi), Malin (Fnulan) och Nina (Niinis). Jag har ju läst deras toppbloggar på Bloggfamiljen så det var roligt att träffa dem live. Så underbart gulliga och roliga!
![](https://media1.lindasmatstuga.se/2012/09/100-ar-med-buller-och-bang2.jpg)
![](https://media1.lindasmatstuga.se/2012/09/100-ar-med-buller-och-bang3.jpg)
Rådjurssadel, lammfiol, kanapéer på rådjursterrin, lax med kantareller, kräftsoppa, västerbottenpajer, biff Rydberg i miniformat, Hummersallad serverade på skedar mm.
![](https://media1.lindasmatstuga.se/2012/09/100-ar-med-buller-och-bang4.jpg)
Ostron på isbädd var inte RMs favorit direkt. Tycker ni om ostron? Jag gillar den där känslan då de åker ner i halsen och havssmaken faktiskt.
![](https://media1.lindasmatstuga.se/2012/09/100-ar-med-buller-och-bang5.jpg)
Innan kaffet ståtligt intro till festligt fyverkeri
![](https://media1.lindasmatstuga.se/2012/09/100-ar-med-buller-och-bang6.jpg)
Tack för bästa sällskapet och en fantastisk tisdagskväll (på bilden även Mirka, 11 barns mamma!)