Liten födelsedag

Igår fyllde jag år. Hade ångest innan och kände att absolut ingen kommer komma ihåg att jag fyller. Men jag hade fel och det blev en så fin dag. På morgonen kom Annie med finaste teckningarna som hon målat på i flera dagar och gömt undan till mig. På dagen belv jag bjuden på lunch av en kollega. Jag fick en uppsjö meddelanden på telefonen och Facebook.
Under den gångna helgen fick jag dels underbart fina presenter av min vän Cecilia (Voluspa ljus med Rose wood lukt, rolig bok, praliner och rooibos te från NK med smak av mynta), dels en spännande vinäger av min vän Matilda som ska smaka bakad äpple! Hur härligt låter inte det?
Det fortsatte med ett mess från min moster om att gå till Akademibokhandeln och plocka upp ett paket. Då jag kom hem låg en paketavi i posten och påsen på bilden stod utanför dörren fylld med bröd, blomma, tidning, champagnevinäger och fina ord på kort. Jag hade även fått lilla tårtan. Hade samma förra året och den är riktigt god. Kommer från Kvantum här i Sickla.
En finfin dag med sång på telefon av vänner och familj. Massa överraskningar och skratt. Tack!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *