Vill ni vinna ett hembesök av en kock?

Då kan ni gå in på Heinz Facebooksida imorgon måndag. Du kan där nominera en vän (eller be en vän nominera dig) som behöver lite hjälp i köket. Förstapriset är ett hembesök av en kock som lagar en riktigt god middag tillsammans med vinnaren. Jag ska såklart nominera en vän och hålla tummarna att hon/han vinner. Jag vet hur fantastiskt det är att få ett hembesök av en kock. Det var min vinst i tävlingen ’Det bästa vita julbordet’. Filip Fastén från Le Rouge kom hem till mitt kök och lagade till en himmelsk trerätters. Se HÄR. Det är en upplevelse utöver det vanliga.
Dessutom, de första 75 som nominerar en vän får en värdecheck på valfri Heinz-produkt. Tävlingen pågår fram till vecka 37.
Kassen med ovanstående innehåll stod vi min dörr då jag kom i fredags. Trevlig överraskning. Länge sedan jag gjorde något med Baked Beans och Worchester sauce. Måste fnurla ut något gott. HP sås penslade jag på fiskspett för inte så länge sedan och det blir så så gott.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *