BBQ Mexican Style Kycklingspett på ett kick

Dessa BBQ Mexican Style Kycklingspett från Kronfågel har vi ätit som bara den. De är så saftiga, möra och goda. Trodde först inte Annie skulle tycka om dem, att de var för kryddade. Men hon och alla andra barn älskar dem. De kommer i storpack med spett och är skurna i avlånga bitar som passar till spetten. Det enda man behöver göra är att trä upp dem på pinnarna och steka på. Vi åt dem för första gången i våras, sedan till påsk, på Magdas dop och nu senast med Annies gudmor och min lilla guddotter Nora.
Jag gjorde en sås på youghurt och chevre till. Bara smula ner lite chevre i grekisk eller turkisk youghurt och plussa på med lite salt. Rör om.
Sötisarna! på fredag nästa vecka ska vi till dem på middag, det ser vi så fram emot

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *