Lugnet i Hägersten

Ja, lugn och lugn, men en underbar parklek var vi på igår med vänner. Parkleken heter Lugnet och ligger i Hägersten. Vi åkte med tunnelbanan till Hägersten och tog en promenad på 5 minuter för att komma fram. Men du kan även åka till Västertorp. I plaskdammen får barnen låna roliga däck att åka runt på.
Cecilia plaskade med Magda och Harry bar på Emilia
De tände en eld så man kunde grilla korv mm om man ville. Det fanns ett roligt spindelnät också, om man vågade. Det fanns även bollplan, basketplan, cyklar till låns, flera klätterställningar, rutschkanor, gungor mm.
I kiosken kunde man bl a köpa glass, våfflor (för 20 kr) och smörgåsar. Fanns bänkar och en stor uppblåst soffa att sitta på. om man inte ville sitta på gräset.
Parkleken Lugnet i Hägersten +/-
+ Finns allt för barn i varierande åldrar
+ Stor gräsplätt att bre ut filt på
+ De värmde utan problem barnmatsburken i kiosken
+ Rolig plaskdamm med däck och leksaker
+ Man kunde låna bollar, cyklar och annat
+ Kiosk med bra priser
+ Nära tunnelbana
+ Möjlighet att grilla
– Inte så fräsch toalett (den jag var på hade inget skötbord,men det kanske fanns någon mer…)
– Lite svårt att ha bra koll på ditt barn eftersom det är så stort

Linda

0 kommentarer

  1. Du är verkligen världens bästa mamma! Så påhittig, jag visste inte ens om hälften av alla roliga parker du skriver om. vilket fantastiskt sommarlov flickorna får:)

    Svar:
    Åh, tack världens bästa Jessica! Joo, jag har nog rätt bra koll på saker att göra med barn på somrarna. Stockholm har verkligen så mycket fint och roligt, dessutom 100 gånger bättre att göra något än att hänga hemma vareviga dag i lägenhet. Kramar
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *