Boobadet med RM, Zack, Leah

Igår var vi på Boobadet igen. Den här gången hade jag lyckats få med RM (Bambi), Zack och Leah. Jag körde och de åkte buss. Det tar knappt 30 min med buss 414 från Slussen. Från hållplatsen Boo Gård går man 600 m (skyltat). Om man kör bil så finns det en stor parkering ca 400 m från badet. Men är man tidig, runt 10 snåret så tar man parkeringen som ligger precis vid badet, därför ser jag alltid till att vara där runt 10 för jag parkerar alltid på den parkeringen som ligger precis vid badet. Det är verkligen inte svårt att köra hit. Det var helt tomt på Boobadet då vi kom faktiskt, underbar känsla, det var så tyst och vackert. Sen kom lite fler, men i helhet var det väldigt lugnt. Vi hade en dag full med små händelser som det blir med 4 barn på ett ställe.
I andaktsfull väntan på RMs kakor
Vi började givetvis med att fika. RM hade tagit med sig vidunderligt goda kakor: Chocolate chip cookies med snickersbitar i mitten och en banan- och chokladkaka i lager med frosting i mitten. Riktiga bikini killers båda två, men så oemotståndliga att man inte kunde låta bli dem.
Sen badade vi allihopa ett bra tag, barnen gungade, klättrade i klätterställningen och busade runt
Till lunch blev det RMs goda Ceasarsalladsbaguetter, till oss vuxna och kycklingspett med mango chutneysås till barnen. Spetten gjorde jag och de är perfekta till utflykt och går snabbt att göra. Recept kommer.
Tänkte jag skulle börja med att skriva plus och minus med de ställen vi är på. Så här kommer Boobadets +/-:
+ Idylliskt bad
+ Lätt att stanna en heldag: lekplats, sandstrand, kiosk, bajamajor, mikro (om man frågar i kiosken)
+ Rätt så långgrunt
+ Staket runt
+ Världens bästa strömmingburgare
+ Aldrig knökfullt
+ Passar alla åldrar (sandstrand, klippor, brygga)
+ Nacka kommun håller på att rusta upp Boo badet
– Lite slitet
– Liten lekplats (lite fler saker vore toppen)
– Bajamajorna brukar vara fräscha här, men idag vad de rent ut sagt äckliga
Sen behöver man även komma ihåg att ta med kontanter så man kan handla i kiosken. Det är inte något direkt negativt, men inte så roligt då man glömt (som vi båda gjorde idag).
Minimorötter på bänken medans vi plockade ihop sakerna för färd hemåt. RM undrade om vi skulle ses nästa vecka, men nästa vecka är helt fullbokad för oss, och helt plötsligt gick det upp för mig att sommaren nästan är över, vi skulle ju ses varje vecka under sommaren, vemodigt! Men vi längtar redan tills nästa gång vi kan få ihop det igen med RM, Zack och Leah!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *