Svindersvik – Ett litet litet sagoslott

Den gångna helgen var vi på Svindersvik. Det är en sån liten liten oas i Stockholm, och väldigt få känner till Svindersvik. Men det är ett litet litet slott i rokokostil och så charmigt. Det ligger inbäddat i en äppellund med en uppsjö olika sorters äpplen och några sorters päron. Såå romantiskt ställe.
Eftersom jag bor typ runt knuten från Svindersvik så har jag länge planerat att gå på en visning, men ni vet hur det är när man bor nära något sevärt. Sen är det rätt glest mellan visningarna eftersom det är så okänt. Men det är så väl värt en utflykt! De har en sista visningsdag för säsongen den 18/8 kl11,12,13,14 och 15. Det finns även en sån otippat vacker festlokal i anslutning till slottet där Gustav den III lär ha festat loss.
I anslutning till det lilla lilla slottet finns ett mysigt litet café där man kan sitta vid vattnet och njuta av en god soppa eller något hembakt. Kom bara ihåg att de bara tar kontanter.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *