Båtmiddag i skärgården

Mysigaste, roligaste, bästa kvällen på oändligt länge! Jag blev upphämtad av en nära vän och hennes sambo nästan utanför dörren med båt. Så lyxigt! Det var meningen att jag skulle möta upp dem vid någon båtplats inne i stan, men sen ändrade de sig och sa att de kunde komma och hämta upp mig. Så jag hoppade på båten, fick direkt champagne och jordgubbar och sen blev det kallskuret, ost, pasta och till det rött vin. Vi kastade ankar i en liten solkysst vik, såg solen gå ner och pratade om allt allt allt. vilken härlig kväll.
Det var så välbehövligt att en kväll vara utan barn och bara umgås med nära vänner.

Linda

0 kommentarer

  1. Vad härligt det ser ut! Man behöver ladda batterierna utan barn ibland=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *