Frukost med…

..Leontine! Magdas gudmor kom hit på morgonkvisten innan hon började jobba och myste med barnen och vi uppdaterade det ena och det andra. Hon fick smoothie, smörgås och kaffe, och kramar utav oss förstås. Det kan man kalla en mysig morgon!
Marmelad från Kiviks med björnbär/citron och hallon/fläder
Efter hon cyklat vidare till jobbet drog vi till Hammarby Sjöstad och hängde med vänner till oss. Vi fick god lunch och det lektes massor (ps. De har rolig lekpark där i Sjöstaden). Fin dag! Imorgon ska vi till Söder och hänga med RM, Zack och Leah, favorit i repris alltså från förra veckan.
Hoppas även ni har fina dagar!

Linda

0 kommentarer

  1. Bästa starten på dagen för min del! Tack för frukosten och mysig morgontimme! Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *