Årets poolhäng och Annies första kille

Vi var igår hos min vän i Täby och hade en så mysig dag med poolhäng, god mat, kaffe och barnskratt. Jag körde dit och hem (såklart), och var STOLT över mig själv. Vi bor ju i Nacka så det är rakt över stan. Det är ingen självklarhet alls att köra bil annat än till affären faktiskt. Jag lånar bilen av min fd sambo då han jobbar. För mig är det att ta sig över världens puckel att köra, och dessutom ha två barn där bak. Mycket av blockeringen sitter i att jag var med om en bilolycka för rätt många år sedan nu. Det var en väldigt allvarlig olycka där jag var väldigt nära att dö. MEN jag trotsar mina demoner:-)
Otippad superkombination: Färska jordgubbar, kallrökt lax i skivor, massa rödlök och lite citron. Till det gräddfil och lite färskpotatis och Åsas egenbakade såååå goda baguetter (som jag ska tigga till mig receptet på). Det här ska jag verkligen härma! Sommarmat då den är som bäst.
Barnen badade, åt vattemelon och annat gott, busade, hoppade på studsmatta…och där någonstans frågade Philip chans på Annie och Annie svarade JA. Jag frågade henne om hon visste vad chans betydde, men det visste hon inte, men JA är ja väl..
Här är då Annies kille och Annie:-) Två busungar i farten!
Åsa har en riktigt snygg fläder i trädgården, svarta blad och lätt rosa blommor som doftar lätt av citron
Kommer verkligen minnas den här sommardagen som en perfekt sommardag år 2012!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *