På Garden lunch

Min vän Erika och jag har sen jag gick på min mammaledighet planerat att ha en låååång härlig mammadag på stan: gå i butiker med barnvagnarna, dricka kaffe läääänge, äta god lunch, köpa barnkläder och prata prata prata. Tja, här är vi nu knappt 2 månader innan vi båda börjar jobba…och vi fick igår ihop en halvdag i Sickla i alla fall. Med 4 barn inblandade är det alltid något som kommer i vägen.
Vi åt lunch på GARDEN och det är ett riktigt supertips, om ni är i Sickla. GARDEN ligger inte i huvudgallerian utan mitt över så att säga, i samma hus som SIA, Farm House och Elviras värld. Det är stort och som en liten oas med plantor, soffor, hembakta urhärliga bakverk och god och fräsch lunch. En av mina absoluta favoriter. På sommaren har de även öppet ute.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *