Linda

0 kommentarer

  1. Ååååååh! GUUUD vad gott! Jag dreglar framför skärmen här <3 Lite som banana cream pie, som är min absoluta favoritefterrätt, fast med jordgubbar istället – vilket nästan låter ÄNNU bättre! och snygg är den också!

  2. Ååååååh! GUUUD vad gott! Jag dreglar framför skärmen här <3 Lite som banana cream pie, som är min absoluta favoritefterrätt, fast med jordgubbar istället – vilket nästan låter ÄNNU bättre! och snygg är den också!

  3. Ååååååh! GUUUD vad gott! Jag dreglar framför skärmen här <3 Lite som banana cream pie, som är min absoluta favoritefterrätt, fast med jordgubbar istället – vilket nästan låter ÄNNU bättre! och snygg är den också!

  4. Visst är det buffetårtan? Gjorde också den till midsommar, ljuvligt god=)

    Svar:
    Javisst är det buffétårtan! Det är helt otroligt vad populär den var som midsommartårta, jag hittade den på hur många bloggar som helst. En riktig succetårta!
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *