Största supportern hittar ni i Nacka

Direkt då hon vaknade i morse så skulle hon ha svenska färgerna målade i ansiktet. Hon tjatade och tjatade och tjatade. Då Leontine äntligen kom vid 10 snåret så fick hon i uppgift att måla. Annie var nöjdast i världen! Men nu sover hon….

Leontine hade med sig goda bullar från bageri i Hammarby Sjöstad.

Sen gosade hon med Magda och busade med Annie..som vanligt! Hon förgyller vilken dag som helst och både Magda och Annie tycker så mycket om henne. Vi åt grekisk sallad till lunch, men bild och recept kommer imorgon.

HEJA HEJA NU!

Linda

0 kommentarer

  1. Ni förgyller min dag. En dag hos er så ör man glad hela dagen!

    Svar:
    Detsamma för oss! Kram
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *