Tips på bröllopspresent

Här ett litet tips på en present full av kärlek (och olivolja). Det sk Bröllopspaketet kommer från Manaki Gold och paketet är deras så kallade Bröllopspaketet (som passar utmärkt som bröllopspresent eller födelsedagspresent). Det innehåller förutom ett presentkort (som gäller för ett ettårigt olivträdsfadderskap inkl. fadderintyg) 3 liter ekologisk, kallpressad, ofiltrerad, extra virgin Manaki Gold olivolja i 6 personaliserade flaskor, samt frakt av oljan till mottagarens hemadress. I själva paketet ligger 250 ml ekologisk Manaki Gold olivolja från senaste skörden, 1oo ml ekologisk massageolja baserad på oliv med tillsats av eteriska oljor från vanilj och apelsin, samt en grekisk olivtvål – allt presenterat på en bädd av träull och ängshö i en enkel, vacker låda.

Härligt!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *