Fredag blev en shoppingdag mot alla odds

På fredagar har jag alltid båda barnen hela dan. Bestämde sedan en tid tillbaka att träffa upp min väninna i Sickla Köpkvarter för en heldag med barnen. Behövde dessutom shoppa en del sommarsaker till Annie. Det gjorde jag också mot alla odds…Magda har inte varit bra och natten mot fredagen kräktes hon ner hela sängen och mig mitt i natten. Jag fick väcka Annie och byta lakan och sanera. Jag ringde min väninna på morgonen och sa att Magda var sjuk men att vi skulle gå till Sickla iallafall. Det går liksom inte att sitta hemma med två barn som klättrar på väggarna. Magda kunde ju sova och sitta i vagnen. L ville träffa oss ändå. Sen är jag också innan jag kommer ut från dörren, och precis då jag sätter Magda i vagnen så kaskadkräks hon över hela vagnen, sig själv och golvet. I de lägena vill man egentligen bara dra vagnen till Sickla och låtsas som ingenting. Men det var ju bara att byta på Magda, tvätta vagnen, skrubba golvet, och ta nya tag. Så Väldigt försenade mötte jag och Magda som luktade kräks och en Annie på dåligt humör upp min vän. HÄRLIG FREDAG 😉
Men L var världens gulligaste och bjöd både mig och Annie på favoritstället i Sickla Köpkvarter, Naked Juice Bar. För er som inte känner till Naked Juice bar så har de specialiserat sig på nyttiga smoothies samt annat nyttigt smått och gott. Annie tar alltid alltid smoothien Very Berry med blåbär, Hallon och banan. Jag och L tog Beach Crusher, hallon, jordgubbar, ananas med ingefära, det är deras sommardryck och min favorit. Jag åt en god wrap med lax bland annat. Annie ville bara ha en boll, gjord på malda nötter.
Så mysigt att komma ifrån kräkshögkvarteret ett tag och träffa underbara L med lilla E.
Nötbollen var inte Annies grej, så den fick jag äta. Jag tyckte den var jättegod. Skulle vilja göra sådana här bollar, måste reka lite. Vet att det var cashewnötter i.
Inne på KappAhl ville Magda vara med och kika på saker. Vi kom ut med 1 Hello Kitty bikini och en massa Hello Kitty trosor till Annie.
Annie åkte på sin sparkcykel hela vägen till Sickla och på vägen hem ville hon absolut ha sin shoppingpåse med Hello Kitty baddräkten och hårbandet från H&M och prinsessplåster från Lindex på styret. Magda kräktes faktiskt inget mer, men hon är fortfarande förkyld och jag är lite orolig att det är öroninflammationen som är tillbaka, hoppas inte.

Linda

0 kommentarer

  1. Skönt att ni ändå kunde träffa din vän och hoppas Magda är bättre snart! Så goda smoothies och nötbollen verkade också god. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *