Titta vad jag har beställt!

En Kitchen Aid! Har drömt om den lääänge. Jag har haft ett presentkort en tid nu på Bagaren och Kocken som har ett otroligt utbud på just KA. Jag kunde inte bestämma mig för färg och har gått och velat mellan den vita och den turkosa eller Iceblue, som den kallas. Älskar den färgen, men jag körde på det säkra kortet till sist. LÄNGTAR till den kommer. Ni som har KA är ni nöjda? Jag har läst en massa om den och är medveten om att den har fått kritik vad gäller bröddeg eftersom motorn inte är så stark. Stämmer det?
Ha en fortsatt bra kväll! Jag sitter och halvkikar på Brudens bästa vän (lite söt film) samtidigt som jag fixar med annat. Är dunderförkyld (både Magda och jag) och less på det. Men blev riktigt uppmuntrad av beställningen.

Linda

0 kommentarer

  1. Jag har en röd KA! Är mycket nöjd med den, men som sagt när den arbetar lite större degar börjar den "hoppa", som om inte kraften räcker till! Men annars är jag helt såld 🙂 Krya på er kram!

  2. Åååh, vad avundsjuk jag blir! De är ju SÅ fina, och jag är säker på att du kommer bli nöjd med den (inte för att jag har någon personlig erfarenhet, men jag känner det på mig) 😉 Hoppas du hittar på massor av härliga saker med den och bjuder oss här på bloggen på resultaten 🙂 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *