Coops tårttävling – WoW!!

Coop har just nu en tårttävling där både utvalda bloggare och vem som helst har fått baka tårtor som de tävlar med. Man kan gå in HÄR och rösta på den tårtan man tycker bäst om. WOW vilka tårtor, jag är helt mållös. Tävlingen pågår till 10e juni så skynda att gå in och kika. Just nu leder Blixten McMcQueen tårtan. Det finns också recept på alla tårtor och utförliga instruktioner hur du gör dem.

Det här är nog min favorit. Det är bloggaren Mattias på bakemyday.se som har gjort den och han har fått min röst. Den är inte bara snyg på utsidan utan har ett fantastiskt innehåll med björnbärs- och violmousse bland annat.
Denna sk kärleksdröm är väldigt söt! Den innehåller gelehallonfluff bland annat.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *