Pimms, flankstek och rabarberglass

Tja så såg det ut då min kollega och vän kom på besök. Då jag har barnen varje kväll och inte kan gå ut på galej på kvällskvisten så får galejet komma till mig:-) Jag lagar mer än gärna mat mot att mina vänner kommer till mig. Det blev en riktigt riktigt bra kväll. Finns det någon bättre sommardryck än PIMMS! Jag lägger ut recept under dagen på Pimms om ni nu inte redan vet hur man gör den.
Ja, till middag blev det grillad flankstek, grillad bakpotatisskivor och coleslaw med mango. Jag gjorde en rabarberglass med dulche de leche som dessert. Recept på allt kommer under veckan.
Vilken fin skål jag fick som present av G!! Älskar den! Jag är väldigt svag för det turkosa och har genomgående turkost i hela hemmet och speciellt köket. Skålen kommer från Indiska.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *