Det stundar dop

Magda döps imorgon. Ett litet dop med endast närmsta familjen och Magdas och Annies gudmödrar. Hennes klänning hänger redo, men i övrigt är det LÅNGT ifrån klart. Just nu har jag tagit 5 minuters paus från tråkstädningen för att skriva det här. Jag var uppe till sent igår kväll för att att förbereda pajer, kycklingspett osv. Det kommer bli en lättlunch hos mig och sen dopkaffe i lokal. Den här gången har jag varit lite klyftig och använt en del halvfabrikat. Men inte för allt, absolut aldrig…önskar ibland att man var annorlunda och kunde ställa fram färdigköpta saker…göra det lite lätt för sig.

Nu måste jag tillbaka till städningen, roligt, roligt! Hoppas ni har en kanonhelg!
KRAM!

Linda

0 kommentarer

  1. Känner alltför väl igen det där…

    Jag har varit på dop, kalas och annat där allt är fädigköpt och det är hur trevligt som helst. Varför kan man inte göra så själv???

    Hoppas att dopet gick bra och att du inte var alltför slut så att du kunde njuta av dagen!!!

    mvh / Pernilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *