New Yorks bästa dumplings

Fick ett supertips från en läsare, Veronica. Hon rekommenderade Vanessa´s Dumpling House i New York. På underbara bloggen Ett annat New York hävdar man att dessa dumplings är New Yorks bästa. Veronica skrev att det var kö för att beställa, men tydligen är de väl värda all väntan. Förutom dunderdumplings har de även fantastiska sesampannkakor. Allt till mycket bra priser dessutom!
Hmmm…var ju i New York förra sommaren och då bodde vi precis vid Vanessa’s Dumpling House ser jag nu, men inte kände jag till dem då! Nu vill jag tillbaka och beställa massa dumplings och sesampannkakor.
Tusen tack Veronica för tipset. Det är verkligen så underbart när ni lämnar kommentarer till mina inlägg. Jag blir verkligen glad. Roligt med tips också! Är ni i New York och testar dessa dumplings kan ni väl snälla berätta här på bloggen vad ni tyckte.

Linda

0 kommentarer

  1. Det var så lite så! Va synd att du missade detta ställe. Men det blir säkert fler tillfällen. Jag ska iaf tillbaka dit, (ett litet, litet ställe med god, god mat). Man går liksom inte dit och äter kvällsmat o sitter vid fina bord (som på restaurang) utan det är verkligen ett "snabb-matställe" av HÖG klass i min mening. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *