Toppenmellis

Har testat lite mellis under veckan till Magda och Annie: Småfolks Squeezy och Hipps Eco Squeeze på ren frukt. De funkade inte alls till Magda för de var för rinniga och själva sättet att äta dem på, dvs suga ut frukten är lite för tidigt än för Magda. Däremot är Annie helt såld på dem, och hon gillar alla dessa trycka-ut-frukten-från-påse. De är väldigt praktiska att ha med i väskan då de väl har kommit till den ålder då de kan trycka, hålla och suga själva.
Småfolks Morots Stix utan tillsatta smakämnen, konserveringsmedel och salt var både Magda och Annie superförtjusta i, och de fick dela på påsen fast jaghade tänkt att de skulle vara till Magda enbart. Det enda negativa är att morotspulvret färgar av sig en del. Det var lite lustigt också för att jag testade dessa på Annie då hon var liten och hon tyckte inte alls om dem då. Undrar lite om det kan vara så att de har ändrat på receptet, eller är det bara Annie som vuxit till sig. Även Magda var helt galen i dem och ville ha mer och mer. Kan verkligen rekommendera dem.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *