Leahs 2-årskalas firades med regnbågstårta

Vilken otroligt tårta Rose-Marie hade fixat till Leahs 2-årskalas! Underbar gladtårta! Hon hade bakat 6 st bottnar i olika färger (färgat med pastafärg). Ni får hålla utkik på hennes blogg, se HÄR, för recept på denna gudomliga tårta!

Självklart blev det cup cakes också! Dessa var jordnöts cup cakes och sååå goda. Ångrar att jag inte åt ännu en för nu blev jag sugen på en till då jag ser dem. Dessutom de roligaste mördegskakorna som var knallblå och knallgröna snurror, även de grymt goda.
Födelsedagsbarnet hade fått rosa gummistövlar i present!
Sockerkicken satte in. Tur då att Zack hade en hoppvänlig säng.
Leah fick också vara med på ett hörn
Tja, är det sockerkick så är det. Det var verkligen ett så lyckat kalas!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *