Vinn finfina ingredienser till en toppenrätt med HP sås!!

Kommer ni ihåg HP-sauce?

HP-sauce är en gammal favorit som funnits i de flesta svenska hem i decennier. I Sverige är vi många som förknippar HP-sauce med pytt-i-panna men HP-sauce passar till så otroligt mycket mer. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna!

Under nästa vecka kommer jag samarbeta med HP-sauce och vara deras ambassadör. Det innebär att jag, tillsammans med sex andra bloggare, fått i uppdrag att ta fram varsitt HP-recept som kommer presenteras på HP-sauce Facebooksida under ”HP-veckan” nästa vecka.

Just nu har ni möjlighet att vinna de ingredienser som ingår i mitt recept som jag kommer lägga upp här på bloggen på torsdag nästa vecka. Jag kan inte avslöja receptet ännu men gott kommer det bli!

För att vinna de finfina ingredienser till min toppenrätt så lämnar du bara en kort kommentar om varför du vill vinna (de än så länge hemliga ingredienserna) i kommentarsfältet till detta inlägg. Vinnaren kommer utses torsdag 19/4 (Det betyder att du har fram till torsdag på dig att lämna en kommentar). Glöm inte att ange din mailadress!

Vill du också vara med i HP-veckan? Gå in på www.facebook.com/HPsauceSverige och beställ hem provpåsar kostnadsfritt. Hoppas du också är med i HP-veckan!

Linda

0 kommentarer

 1. Hej!

  Vilken fantastisk tävling! Under min uppväxt har det alltid stått en HP-sauce flaska i kylen som basingrediens. Vi åt HP-sauce till det mesta men främst på sommrarna till grillat kött och grönsaker. Men även till en typisk mellanöstern-rätt som heter "kubbe" ("pirog-liknande" som består av bulgur och lammfärs kryddat med kryddpeppar, nejlika och lite lite kanel). Hursom, ända sedan jag flyttade hemifrån har jag saknat denna ingrediens i mitt kök, min sambo (som f.ö. inte har någan annan etnisk tillhörighet) tycker inte om den och fattar inte hur nostalgisk den är för mig.

  Därför tycker jag det är fantastiskt roligt att denna sås promotas så att den kommer in i fler svenska hem och att fler vågar pröva den och inse att den passar utmärkt till fler rätter än bara just pyttipanna.

  Vänligen,

  Rania

 2. Jag är inne i en period då jag har svårt att komma på vad vi ska laga för mat. Så det vore ju perfekt att vinna detta, då är ju en middag klar 😉

 3. Jag måste vara den enda i hela världen som aldrig testat HP-sås! Därför skulle det vara häftigt att få göra en färdigkomponerad rätt med denna sås, med hjälp av dina ingredienser! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *