Rocky Road á la påsk

Har aldrig gjort Rocky Road faktiskt, inte ens till jul. Men jag köpte en påse av ICAs egna minimarshmallows i pastelliga färger, och jag är helt såld på dem, de är så fina till allt. Riktiga gladmarshmallows! Tänkte att de skulle platsa fint i Rocky Road, och det gjorde de väl?
Du behöver
200 g mörk choklad
100 g mjölkchoklad
10 dumlekolor
20 polly
1 dl minimarshmallows (gärna ICAs eller liknande i massa gladfärger)
1 dl salta jordnötter
½ dl cashewnötter
½ dl pistachnötter
Gör så här
Förbered en form á 15×20 cm cirka genom att lägga i ett bakplåtspapper.
Bryt chokladen i mindre bitar och smält i vattenbad. I med kolor och Polly. Rör om försiktigt tills de nästan smälter. Häll chokladmassan över marshmallows och alla nötter. Häll massan i formen och jämna till den. låt den kallna i kylen. Skär i lite större bitar
Bara att smaska i sig! Det är ju nyttigt med nötter…

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *