Bästa chipsen äntligen i Sverige!!

Och de bästa chipsen ever är Kettle chips! De var mina lyxchips då jag bodde i London. De kostade lite mer, men smakade också definitivt mer. Så himlans goda! De innehåller bara naturliga ingredienser så inga transfetter till exempel. Jag bad alltid vänner som skulle till London att ta med sig någon påse hem till mig. De har funnits på några få specialbutiker här i Sverige från och till.

Nu finns de äntligen på vanliga ICA. På min ICA finns de dock lite på sidan om de vanliga chipsen, så fråga om ni inte ser dem. Mina favoriter är de som är lite måttligt smaksatta för de handkokta chipsen är så goda i sig.
Sweet chilli & Sour cream är en limited edition och goda i små mängder, blev lite för mycket smak efter ett tag. Sea salt with crushed black peppar är hur god som helst. Den smakar verkligen utav färskt malen svart peppar.

Linda

0 kommentarer

  1. Tack så mycket för igår, det var trevligt att ses på riktigt. Har sett dig på andra event, kände igen dig skarpt 🙂 Sist var nog på Lill-Skansen! Kram

  2. Ja, dessa är goda! Har första gången smakat dem här i Singapore! Vet inte om de finns nu i Finland också. Dijon&Honey är också mycket god! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *