Vinn himmelskt LÖV te från Tehuset Java

Jag fick testa två ekologiska teer från Tehuset Java av märket LÖV, och himmel vilka goda teer. Löv organic är ett ekologiskt te från Frankrike, inspirerat av skandinavisk design och livsstil. Namnet LÖV är danskt och symboliserar den renhet som många fransmän förknippar med den nordiska stilen.
Tro mig, det här är de bästa teerna någonsin. Vet inte om det är det faktum att de är ekologiska som gör att de smakar mer, det är iallafall ett helt otroligt välsmakande te. Jag har smakat många teer och tyckte Kusmiteet var höjden av lyx, men dessa teer slår Kusmi och allt annat i teväg. Jag vill ha alla 6 smakerna/burkarna NU. Ni kan beställa dem från Tehuset javas webshop, se HÄR, eller köpa dem direkt i deras butiker i Stockholm, på Lidingö eller Lund. De kostar 139 kr per burk så en perfekt gå-bort-present.

Jag har så fina läsare och har nu ordnat så jag får tävla ut 2 burkar så att ni också får testa detta underbara te. Ni kan alltså vinna antingen en grön burk eller en rosa.


Den rosa innehåller svart te från Kina och ekologiska rosor. Den smakar helt magiskt och rossmaken är väldigt tydlig. Jag är beroende av det här teet.
Teet i den gröna burken är ett av tre teer i serien som har en funktionell inriktning på högre förbränning, renhet och avslappning, LÖV is GOOD heter det här teet. Det innehåller bland annat fänkål, anis, lakrits, ingefära, kanel, peppar, kardemumma och kryddnejlikor. Teet är mycket rikt på antioxidanter och är bra för matsmältningen. Det både luktar och smakar ljuvligt!

Vill ni ha chansen att få en av burkarna med underbart LÖV te så skriv i kommentarsfältet 3 saker du kan klicka hem från Tehuset Javas webbshop, https://www.tehusetjava.se/), utöver te. Motivera även varför just du ska vinna en burk LÖV te och vilket te du vill vinna (ros- eller örtteet).

Glöm inte att fylla i din mailadress i mailadressfältet så att jag kan kontakta dig om du vinner! Tävlingen avslutas onsdag 7/3 kl. 17.00.

Linda

0 kommentarer

 1. Vad roligt med tävling!

  Jag är en riktig te-älskare, men har aldrig testat detta te… Låter ju jättegott, så självklar vill jag vara med och tävla! Svårt att välja vilket, men skulle nog helst vilja ha det gröna faktiskt… Har en liten, liten bebis i magen, så för bebisens skull försöker jag alltid välja grönt te!

  Tittade i shoppen, och även där var det ju svårt att välja, såå mycket fint! Men tillslut valde jag detta om jag skulle handla: ALLA skålar från Pip Studio- Helt underbara! Sen skulle jag beställa en limegrön Frozzypack, som nu visserligen var slut, men som säkert kommer in igen… Vilken smart grej, att kunna frysa locket och hålla maten kall i 7 timmar! Slutligen ett doftljus; Voluspa – Panjore Lychee.

  Motivera varför jag ska vinna? För att jag älskar te! Det är det enda jag dricker nu som gravid- kaffe smakar bajs helt plötsligt och varm chokladmjölk känns så sockrigt och blaskigt… Håller tummarna för vinst!

 2. Dricker inte så mycket te men skulle gärna vilja ha ett att värma mig med när jag fryser in i benmärgen… och att bjuda på när man får te-gäster. Rosa med rosor såklart även om jag ääälskar lakrits. Men gillar blommiga teer bäst!

  Från webbsidan skulle jag gärna vilja ha allt men:

  Mumin kärleksmugg

  Höganäs kaffekoppar

  Höganäs tekoppar

  Lycka till till mig!

 3. Hihi 🙂

  Bra grejer för en teälskare:

  Agatha´s Bester – Tefilter 100st – Kopp

  Teburk, Black Jap 100g

  Satake tekanna Sendai, 0,8 l Röd

  Min motivering är att jag älskar te och dessutom att mitt favoritte med rossmak precis har tagit slut. D.v.s. jag önskar mig det teet 🙂

  Kram!

 4. Nu har jag vart inne på Tehuset javas hemsida.Finns så mycket fint och gott.Tex Walkers shortbread fingers.Frozzypack matlådor(med kylande lock) och Tala-spritspenna

  Om jag skulle vinna skulle jag vilja prova rosen te.

  Då skulle vi ha ett litet afternoon teparty här med alla barnen på balkongen i vårsolen.Med goda små sandwichar.Varmt te och värmande plädar och rosiga små kinder 🙂

  Kram sanna

 5. Vilken underbar hemsida för oss teälskare! Efter ett år av föräldraledighet med världens goaste bebis har jag druckit alldeles för många koppar påste! Nu får det vara nog! Jag skulle så gärna vilja vinna det fina rosteet från Löv och ta mitt tedrickande till en ny nivå! Och jag skulle samtidigt gärna klicka hem den ursöta rosa tekannan från Pip studio, lite goda Walkers bisquits chocolate & hazelnut samt en handcreme med lavendel från Crabtree & Evelyn för mina vintertrötta händer!

  Kram!

 6. Tre saker som går att köpa hos Tehuset Java: gjutjärnsgryta från Le Creuset, Väckarklocka från Kookoo och Crabtree & Evelyn Body lotion

  Drömmer om att få krypa upp i favoritfåtöljen med en rykande varm kopp med teet LÖV is GOOD som ger mig ny energi och glädje, det skulle vara underbart!

 7. Hej!

  Jag älskar tekannor, så jag skulle klicka hem:

  1)den prickiga marimekko-tekannan

  2)Berså-koppen från Gustavsberg

  3)Dualit – Handvisp

  (elvispen för att jag för tillfället är utan elvisp och i stort behov av en!)

  Jag vill vinna ros-teet eftersom jag har en te- och fikablogg

 8. !!råkade klicka skicka när jag skulle scrolla ner på sidan!! :O

  Får jag fortsätta min motivering?

  Jag vill vinna ros-teet eftersom jag har en te- och fikablogg där jag tipsar om te, och jag hade velat smaka (och tipsa om) det där spännande teet! Så att fler får chansen att upptäcka det, för fler behöver veta att det finns underbara ekologiska teer!

  Ha en jättebra dag! Kram Sofie!

 9. Hej!

  Om jag skulle ha turen att vinna önskar jag mig en burk roste till min te-älskande mor. Hon har brutit benet och skulle verkligen behöva lite uppmuntrande nytt gott te!

  3 saker som man kan hitta på Tehuset som inte är te, kan vara:

  1. Pip studio – Tallrik röd – 32cm

  2. Kookoo väggklocka

  3.Bialetti – Moka Express 6 kopp

  Hoppas på tur

  Mvh

  Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *