Mitt favoritbröd alla kategorier

Det här är mitt favoritbröd alla kategorier! Det är ett filmjölksbröd så man bara blandar allt i en bunke och häller i en form. Jag har gjort ett sånt här bröd i veckan under den senaste månaden. Det är inte bara supergott utan nyttigt som bara den också. Min mamma bakar också det här brödet och hon undrade varför jag inte gjorde flera åt gången som hon alltid gör. Enkel förklaring, vi har en halv frys, så det går helt enkelt inte in. Men det går så snabbt att svänga ihop brödet så det gör inget. Det enda är att det ska stå över en timma i ugnen. Så man får inte börja försent på kvällen med brödet. Jag brukar variera nötterna, den här gången blev det pistagenötter, vilket kändes lyxigt. Du hittar receptet HÄR.

När brödet är klart virar du in det i en handduk och låter det ligga så över natten.
Den här gången bakades det till Annies kalas, medföljande vuxna behöver också lite i magen.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *